Tijdens de Warmste Week opent vzw TWERK een Pop-Up-Chocolate4Life-shop in het hartje van Herentals. Op de hoek van de Zandstraat en de Collegestraat, vlakbij onze sociale werkplaats, verkopen we er limited editions van al onze kerst- en nieuwjaarschocola. Alles krijgt een leuke en unieke verpakking en een leuk gadget erbovenop: een flesopener die magnetisch aan je koelkast blijft plakken!

In onze pop-up doen we altijd 3 EUR bovenop de normale verkoopprijs. Die 3 EUR gaat rechtstreeks naar ons eigen goede doel: de renovatie van de ateliers van TWERK. Het wordt immers tijd dat onze verbouwingswerken afgerond worden, want we willen meer collega’s, en meer (t)werk.

Met een vernieuwd atelier en met nieuwe machines kunnen we nog meer mensen gelukkig maken. Met werk, en met chocola, natuurlijk.

Kom dus gerust langs, proef, koop en maak mensen gelukkig!

Over TWERK

TWERK is een sociale (werk)plaats in Herentals. Mensen met autisme spelen er de hoofdrol, en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. TWERK is gespecialiseerd in de eigen productie en verpakking van FairTrade-chocolade. De sint- en kerstperiode is dan ook de drukste periode van het jaar; onze medewerkers produceren dan volop grote hoeveelheden voor de sint en de kerstman.
TWERK verscheen onlangs op Iedereen Beroemd, en dat werd een beetje de inspiratiebron voor Iedereen Sinterklaas. Het filmpje hieronder zegt meer dan 1000 woorden.

Wil je nog meer weten over TWERK? Klik dan hier.

Over de Warmste Pop-Up

Onze Chocolate4Life-shop is geopend van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december, telkens van 10 tot 17 uur. Je kan dus ook tijdens de Herentalse shoppingweekends, en tot vlak voor kerstavond langskomen! Bovendien kan je ook betalen met Helemaal Herentals-cadeaucheques, of kan je door een aankoop bij ons deelnemen aan de kerstactie van de Herentalse winkeliers. Wie weet win je dan nog een auto…

Je vindt ons vlakbij de ateliers van TWERK, in de Zandstraat 43, op de hoek van Zandstraat en Collegestraat. Een plannetje vind je hieronder.

De Chocolate4Life-soundtrack

Wist je dat onze chocola nog beter smaakt met de juiste achtergrondmuziek? Christophe Lambrecht, StuBru-dj en -stem, was een van de eerste bewoners van het Glazen Huis en trekkers van Music4Life, nu toch al 11 jaar geleden. Speciaal voor deze actie stelde hij een chocolade-playlist samen met de meest diverse muziek, van Tchaikovsky over the BeeGees via Jacques Brel tot Samson en Gert.

Die playlist speelt op de achtergrond van deze website én in onze Warmste Pop-Up. Af en toe hoor je Christophe Lambrecht zelfs tussen de muziek door. Dat maakt onze Warmste Week nog warmer, en deze actie nog specialer.

Als je deze site laat openstaan (met je volume op, natuurlijk ?), dan kom je helemaal in de Chocolate4Life-sfeer. Maar je kan hem zelfs beluisteren en streamen via spotify!

DANK!

Deze actie kwam tot stand dankzij heel veel mensen en instanties. In de eerste plaats dankzij al onze medewerkers op TWERK, die al een hele tijd het beste van zichzelf geven, en nu ook nog eens een tandje bijsteken met hun (h)eerlijke chocoladeproductie, met de verpakking, met de administratie, enzovoort.

Bovendien mochten we gratis beschikken over het pand voor onze Warmste Winkel. Heel veel dank aan de eigenaar!

Text-it zorgde als sponsor voor een mooie verfraaiing van de gevel, en zorgde voor een eye-catcher in het Herentalse straatbeeld. Respect!

Bovendien ontvangt TWERK dagelijks steun van talloze subsidiegevers, donateurs, en heel veel klanten die onze chocola afnemen. 1000 dankwoorden!

Sinds september maakt TWERK deel uit van Groep Talent, het samenwerkingsverband van sociale-economieorganisaties in de Zuiderkempen. Van al onze collega’s binnen de Groep Talent kregen we heel veel steun, of het nu over schoonmaak, transport, extra handen, harten of hoofden ging. We werken waarde(n)vol samen, en dat loont.

Aan iedereen die ons dierbaar is: de Warmste Wensen!